Sanjski dnevnik

Sanje so najstarejša govorica naših možganov, z njegovo pomočjo nam psiha posreduje usmeritve za doseganje naših potencialov, najboljšega v nas. Sanjski dnevnik sanjavca spodbuja k zapisovanju sanj z namenom tesnejšega stika s sanjami, ker se nezavedno odziva njegove pobude k iskanju rešitev za izzive v njegovem življenju. Zapisovanje sanj je pomembno, ker se nezavedno skozi proces razvoja izraža ciklično in kadar česa ne razumemo dobro, nam sporočilo posreduje v drugačni simboliki, v drugih sanjah. Skozenj lahko spremljamo razvoj kompleksov skozi čas in svoj napredek.

Sanjski dnevnik v prvem delu vsebuje podrobna navodila avtorice, mag. Urške Ajdišek, jungovske psihoanalitičarke, o vsebini sanj, simbolih, načinih sanjanja in vrstah sanj, ki so pomembna za razumevanje sanjskih sporočil. V drugem delu pa se nahajajo izbrani poudarki sanj, ki jih sanjavec pri vsakih sanjah izbira in vpisuje z namenom, da se sam sčasoma in skozi proces dokoplje do razumevanja sanjskih sporočil in navodil za spremembe v njegovem življenju. Cilj sanjskega dnevnika je torej sprememba v življenju sanjavca, ki nastane kot posledica razumevanja sanjskega sporočila in prinaša doslednemu sanjavcu notranje zadovoljstvo in mir.

Sanjski dnevnik lahko uporabljamo kot prilogo knjigi iste avtorice Sanje – Tiha zgodba naše duše, ki je nedavno izšla pri Mladinski knjigi, ali samostojno. S pomočjo poenostavljenih usmerjenih navodil in razlag boste sčasoma iz sanj razbirali, katere vsebine vas privedejo do razumevanja sanjskih sporočil in svoje sanje boste v vsakdanjem življenju tudi zaživeli!

Ob bližajočih se praznikih podarite svojim bližnjim Sanjski dnevnik, da bodo bolj zaživeli svoje sanje! Povabite jih na dogodivščino v globok nezavedni sanjski svet s kompletom Sanjskega dnevnika in knjige Sanje – tiha zgodba naše duše in njihovo življenje nikoli več ne bo, kot je bilo!

Informacije: www.konsulta.si

Naročila sprejemamo: urska.ajdisek@konsulta.si ali po telefonu 031 392 257.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja