Kako vam lahko pomagam

Vsak, ki je potrkal na moja vrata, prihaja z določenim namenom. Ne boste verjeli, ampak nimam odgovorov na vsa vprašanj in nimam čarobne palčke. Sem človek kot vi, s svojimi izzivi in napakami, a če ste potrkali na moja vrata, to nedvomno ni naključje.

Izhajam iz dejstva, da je vsak izmed nas edinstven in zato drugačen od ostalih. Vsak se že rodi z nekim smislom in svojim poslanstvom, ki pa se skozi leta včasih nekoliko zamegli in prava pot se zgubi. Včasih jo potem vse življenje iščemo, da bi se vrnili nazaj v tisti občutek, ko smo vedeli, kdo smo. Tudi ta pot je unikatna. A poznamo jo le, če smo dovolj v stiku s sabo, da slišimo usmeritve naše psihe in jim zaupamo.

To je običajno moje delo. Poiskati način, kako se boste vi najlažje povezali s tistim najlepšim v vas, z Bogom znotraj vas, ki ve, kaj je za vas dobro in zakaj ste se znašli na tem svetu. Kaj že imate, kaj že poznate pri sebi in kako lahko to uporabiva za lažji odriv z mesta ali cone (ne)udobja. Cilj je vaša samostojnost in trajna povezanost z vašim bistvom. Le tako boste sami našli odgovore na svoja najtežja vprašanja.

Psihoterapija

V psihoterapevtski proces vstopite, ko si želite nekaj korenito spremeniti na sebi. Poteka v obliki pogovora, namenjenega ozaveščanju vsebin, ki nas v naših življenjih ovirajo. A pot je vaša. Odvisna je od vaše odločitve, vaše zavzetosti v procesu in vaše pripravljenosti na potrebne spremembe v sebi. Moja naloga kot psihoterapevtke je, da vas znotraj varnega in zaupnega prostora spremljam na tej vaši poti k sebi.

Podporno psihoterapijo uporabljam predvsem pri ljudeh, ki so zelo na koncu s svojimi močmi. Šele ko se nekoliko opomorejo, lahko začnemo z analitičnim delom in potjo proti njihovi individuaciji.

Čeprav je moja osnovna izobrazba in ljubezen jungovska analiza, ne prilagajam klienta načinu dela, ampak poskušam slediti njegovi zgodbi in njegovim potrebam. Običajno začutim, kateri način dela komu odgovarja, klienta pa povabim, da aktivno sodeluje v terapiji in skuša tudi sam začutiti, kaj mu ustreza in kaj ne ter to tudi izraziti.

Jungovska analiza

Jungovska analiza se od drugih psihoterapevtskih smeri razlikuje predvsem v tem, da je psihoterapevt ali analitik zgolj spremljevalec na vaši individuacijski poti. Na analizi običajno ne ležite na kavču, kot v freudovski psihoanalizi, pač pa sedite in ste aktivni v svojem procesu. Postavljam vam vprašanja, na podlagi katerih se spuščate v nezavedne vzorce, jih ozaveščate in nedelujoče skušate spremeniti.

Tudi v analizi je vaš cilj vaša povezanost s svojim notranjim bistvom, kar vam omogoča sprejemanje pravih odločitev in samostojnost pri zasledovanju svoje unikatnosti.

Čeprav je Jung nasprotoval tehnikam v analizi, se največ poslužujemo analize sanj, uporabljamo pa tudi umetnosti in mivki v analitične terapevtske namene.

Terapija z mivko

Skupine za razcvet ženske

Skupina je namenjena prebujanju virov moči v ženski, da se približa svojemu bistvu, svojim notranjim čutom in temu, zaradi česar je prišla na ta svet. Na delavnicah z različnih vidikov naslavljamo žensko psiho: s plesom, umetnostjo (glino, slikanjem, izdelavo mandal, glasbo, bobnanjem), avtentičnim gibanjem, dviganjem ženske spolne energije in podobno.

S pomočjo delavnice se bo vaša ženstvenost razcvetela!

ZAGOTOVITE SI MESTO NA DELAVNICI

Skupine za učno analizo sanj

Skupine za učno analizo sanj so namenjene spoznavanju jezika sanjskega sporočanja in njihove simbolike ter načinom delovanja nezavednega skozi praktične primere sanj udeležencev ter teoretskih izhodišč C. G. Junga in njegovih naslednikov.

Se želite naučiti veščin razumevanja sanj in spoznati, kaj zmorete!

ZAGOTOVITE SI MESTO NA DELAVNICI

Spletni tečaj za razvoj ženske

V pripravi je spletni tečaj za ženske, ki vključuje delovanje ženske med drugim na naslednjih področjih: stik s sabo, telo in čutila, moje korenine, prepletanje ženske in moške energije, konflikti v meni, ljubezen do sebe in lepota v meni, privlačnost v partnerstvu…

Predprijave so odprte…

Želim prebuditi vire svoje ženstvenosti in moči

ZAGOTOVITE SI MESTO NA DELAVNICI

Spletni tečaj za učno analizo sanj

V pripravi je spletni tečaj za učno analizo sanj, ki bo zajemal vsa ključna znanja učne analize sanj: kateri so najpogostejši simboli v naših sanjah in kaj pomenijo, kako se pripraviti, da se sanj spomnimo, zakaj se določene sanje ponavljajo, ali moje sanje nekaj napovedujejo, ali imajo pomen in kako ga razumeti in podobno…

Predprijave so odprte…

Želite spoznati, kakšne življenjske usmeritve vam sporočajo vaše sanje?

ZAGOTOVITE SI MESTO NA DELAVNICI